armiya

Konkyrs

Пошук по сайту

2. Планування роботи
П'ятниця, 25 вересня 2009, 12:11
2.3.4. перелік рішень виконкому, хід виконання яких буде заслуховуватись на засіданнях виконкому.
2.4. До планів роботи виконкому в обов’язковому порядку включаються питання:
- про розгляд проектів програм соціально-економічного і культурного розвитку міста, міського бюджету та підсумки їх виконання;
- про роботу виконавчих органів міської ради з виконання нормативно-правових актів, рішень виконкому, розпоряджень, доручень міського голови, здійснення їх власних (самоврядних) та делегованих повноважень;
- про роботу підприємств, установ, організацій комунальної власності територіальної громади міста.
2.5. Планування роботи виконкому здійснюється на основі пропозицій міського голови, заступників міського голови, керуючого справами, керівників виконавчих органів міської ради.
Пропозиції до перспективного плану роботи, погоджені із заступниками міського голови, керуючим справами подаються організаційно-контрольному відділу не пізніше ніж за місяць до початку півріччя.
2.6. Організаційно-контрольний відділ на основі поданих пропозицій і за погодженням керуючого справами складає проект перспективного плану роботи виконкому та проект рішення і вносить їх на розгляд виконкому не пізніше ніж за 15 днів до початку півріччя.
2.7. Проект рішення про перспективний план роботи виконкому міської ради візується заступниками міського голови, керуючим справами, завідуючим організаційно - контрольним, юридичним відділами. План роботи не пізніше ніж у п’ятиденний строк після його затвердження доводиться до виконавців.
2.8. Контроль за виконанням планів роботи виконкому здійснюють заступники міського голови, керуючий справами, керівники виконавчих органів міської ради, організаційно-контрольний відділ. При розгляді проекту плану роботи на півріччя, керуючий справами інформує виконком про виконання плану роботи за попереднє півріччя.
2.9. З метою деталізації плану на півріччя та врахування питань, що виникають у ході діяльності виконкому, керуючим справами щомісячно затверджується календарний (поточний) план основних організаційних заходів, який готується організаційно-контрольним відділом.
Для його підготовки керівники виконавчих органів міської ради не пізніше, ніж за тиждень до кінця місяця подають до організаційно-контрольного відділу погоджені із заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради пропозиції до плану на наступний місяць, де вказуються назва заходу, дата, час і місце його проведення та відповідальні за його організацію.
Відповідальність за своєчасність подання пропозицій до поточного плану основних організаційних заходів виконкому на місяць та контроль за їх виконанням покладається на керівників виконавчих органів міської ради.
2.10. Плани роботи виконавчих органів міської ради затверджуються секретарем міської ради, заступниками міського голови, керуючим справами відповідно до розподілу обов’язків.
2.11. Контроль та відповідальність за виконання планів роботи виконавчих органів міської ради покладається на їх керівників.
2.12. Планування діяльності виконавчих органів міської ради з підготовки проектів регуляторних актів здійснюється в рамках підготовки та затвердження планів роботи виконкому у порядку, встановленому Законами України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, “Про місцеве самоврядування в Україні”.
2.13. Виконавчі органи міської ради, під час планування своєї діяльності, питання, які потребують прийняття регуляторних актів, відокремлюють в окремий план.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02