Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення двадцять дев’ятої сесії
№31 від 28.10.2009 р.

 

Про затвердження матеріалів вибору місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Горпиничу В.В.

 

Розглянувши пропозицію депутата міської ради В.Вікарчука, враховуючи клопотання фізичної особи-підприємця Горпинича В.В., керуючись Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння будівництву”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.    Затвердити матеріали вибору місця розташування земельної ділянки та надати дозвіл на розроблення проекту відведення земельної ділянки площею 154 м.кв фізичній особі-підприємцю Горпиничу Василю Васильовичу (вул. Чорновола, 95/1, кв.93, ідент. код 2208702796) для обслуговування споруди кафетерію по вул. Свободи, 1А (договір купівлі-продажу від 21.04.2009 р. р/н 252). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

2.    Строк дії дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки становить один рік.

3.    Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови І.Прокопця та управління земельних ресурсів та земельної реформи.

4.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова С. Мельник

Останнє оновлення на Вівторок, 12 січня 2010, 15:27
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02