Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті
1 Звернення №2
2 Звернення №1
3 34. "Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)"
4 35. "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам, внесення змін та втрату чинності"
5 36. "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, припинення права постійного користування частинами земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам"
6 37. "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та зміну їх цільового призначення"
7 38. "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам"
8 39. "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам"
9 40. "Про припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін та надання земельної ділянки в оренду громадянину, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок в оренду громадянам"
10 41. "Про припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін та надання земельної ділянки в оренду громадянину"
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>
Сторінка 1 з 11

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02