Developed by JoomVision.com
Оголошення
Запрошуємо хмельничан на Новорічну дискотеку
П'ятниця, 30 грудня 2016, 14:10
altУ Новорічну ніч, 1 січня, о 1.30 годині біля ялинки, встановленої на майданчику перед кінотеатром імені Т. Шевченка, розпочнеться святкова Новорічна програма, яку підготували для хмельничан та гостей нашого міста працівники управління молоді та спорту міської ради.
Тут о 2-ій годині ночі з Новим 2017 роком усіх вітатиме Святий Миколай. Після привітань почнеться святкова дискотека, яка триватиме до 4.00 ранку.
 
До уваги керівників підприємств, установ та організацій!
Четвер, 29 грудня 2016, 16:51
altУправління з питань екології та контролю за благоустроєм міста повідомляє, що у місті Львові розпочав діяльність завод з переробки люмінесцентних ламп ДП «Боднарівка» ЛКП «Зелений Львів» (ліцензія Мінприроди України від 20.10.2016 року).
Відтак, підприємство запрошує до співпраці суб’єктів господарювання, які є власниками небезпечних відходів, зокрема відпрацьованих люмінесцентних (ртутьвмісних) ламп, та пропонує свої послуги з утилізації зазначених вище відходів за наступними тарифами:
Детальніше...
 
Запрошуємо хмельничан до монотеатру «Кут»
Четвер, 29 грудня 2016, 13:41
alt
30 грудня о 17.00 у Хмельницькому міському монотеатрі «Кут» відбудеться новорічний вечір української співаної поезії «Два кольори». Звучатимуть пісні на вірші Тараса Шевченка, Миколи Балеми, Павла Гірника, Йосипа Осецького, Ігоря Байдака, Марії Лисайчук. Музика та виконання народного артиста України Володимира Смотрителя.
 
Квитки можна придбати в касі театру з 10.00 до 19.00 години.
Детальніше...
 
Увага! У зв’язку з омолодженням дерев рух транспорту вулицею Володимирською буде перекрито
Четвер, 29 грудня 2016, 11:48

alt

29 грудня з 8:00 до 16:00 комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста виконуватиме роботи з омолодження дерев на вулиці Володимирській, на ділянці від вулиці Соборної до вулиці Кам’янецької. Рух транспорту на вказаній ділянці буде перекрито.
Адміністрація комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
 
У період новорічно-різдвяних свят гаряча вода хмельничанам подаватиметься за окремим графіком
Вівторок, 27 грудня 2016, 16:40

alt

Аби створити сприятливі умови для святкування Нового року та Різдва міська влада встановила спеціальний графік подачі гарячої води. Тож, у святкові дні гаряча вода до осель хмельничан подаватиметься так:
- безперервно з 7.00 ранку 31 грудня до 23.00 1 січня;
- 2, 7, 8 і 9 січня – з 7.00 до 23.00.
 
Запрошуємо хмельничан взяти участь у голосуванні за проекти Бюджету участі
Понеділок, 26 грудня 2016, 15:29

alt

У Хмельницькому впроваджується Бюджет участі, що передбачає залучення містян до участі у бюджетному процесі через подання відповідних ініціативних проектів розвитку та проведення відкритого громадського голосування. 12 грудня відбулось засідання Комісії з питань Бюджету участі, на якому розглянуто громадські проекти та висновки управлінь міської ради, відповідальних за виконання проектів у разі їх реалізації. Комісією допущено до голосування 55 проектів. З протоколом засідання Комісії можна ознайомитись тутНаразі реалізується етап голосування за проекти, яке триватиме до 30 грудня 2016 року. Завдяки платформі «Громадський проект» (https://gp.khm.gov.ua) взяти участь у голосуванні можна не виходячи з дому. Також голосування можливе шляхом заповнення бланку голосування в управлінні адміністративних послуг (вул. Соборна,16). Голосувати за проекти можуть громадяни України, яким виповнилось 18 років, зареєстровані на території міста Хмельницького.

Детальніше...
 
Хмельницький музей-студія фотомистецтва запрошує
Понеділок, 26 грудня 2016, 10:44
alt29 грудня о 16:00 у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) відбудеться відкриття звітної виставки фотографії за результатами вступу до Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ) Сергія Аніськова, Сергія Зиська, Олени Лаптєвої, Юрія Савіна та Марини Шавиріної-Школяр.
Організаторами виставки виступили Хмельницька міська рада, управління культури і туризму, Хмельницький музей-студія фотомистецтва, Хмельницька обласна організація Національної спілки фотохудожників України і Хмельницький фотоклуб.
Запрошуємо поціновувачів фотомистецтва на урочисте відкриття. Вхід вільний.
Детальніше...
 
На хмельничан чекає святковий сільськогосподарський ярмарок
П'ятниця, 23 грудня 2016, 17:01

alt

Хмельницька міська рада й обласна державна адміністрація закликають хмельничан та гостей міста відвідати святковий сільськогосподарський ярмарок, який відбудеться 24 грудня на вулиці Прибузькій. На ярмарок запрошують фермерів, виробників сільськогосподарської продукції із усієї області, мешканців міста та сіл, які бажають вигідно продати та придбати продовольчі товари. 

Початок роботи о 8.00. 
Довідки за номерами телефонів: 65-11-41, 65-84-49 (управління торгівлі Хмельницької міської ради).
 
Депутати розпочинатимуть підготовку до сесії
Четвер, 22 грудня 2016, 12:09

alt

23 грудня свою роботу розпочнуть постійні депутатські комісії. Першою на засідання збереться комісія з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації. Протягом тижня порядок денний сесії опрацюють решта комісій. Нагадуємо, міські обранці готуються до позачергової десятої сесії міської ради, яка відбудеться 29 грудняГрафік засідань комісій...

Детальніше...
 
Скликається позачергова десята сесія міської ради
Середа, 21 грудня 2016, 18:09

alt

Відповідно до розпорядження Хмельницького міського голови Олександра Симчишина позачергова десята сесія міської ради скликається 29 грудня о 10 годині в залі засідань міської ради.

Депутатам буде запропоновано розглянути питання про бюджет міста Хмельницького на 2017 рік та низку інших питань.
На сесію запрошені голова обласної державної адміністрації, голова обласної ради, народні депутати України, депутати обласної ради, члени виконавчого комітету, директори департаментів, начальники управлінь і завідувачі відділів міської ради.
 
<< Початок < Попередня 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Наступна > Кінець >>

Сторінка 42 з 63

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02