Оголошення


Увага! У зв’язку з омолодженням дерев на вулиці Курчатова та Львівському шосе буде обмежено рух транспорту
П'ятниця, 23 лютого 2018, 13:48
altЗ 27 лютого до 2 березня, з 8:00 до 17:00, комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста виконуватиме роботи з омолодження дерев на вулиці Курчатова, на ділянці від провулку Курчатова до вулиці Кооперативної. Рух транспорту на вказаній ділянці буде перекрито.
Також по понеділках, починаючи з 26 лютого до 2 квітня (26 лютого, 5, 12, 19, 26 березня, 2 квітня), з 8.00 до 17.00 будуть виконуватись роботи з омолодження дерев на Львівському шосе, на відрізку від провулку Геологів до вулиці Хотовицького (зі сторони ринку «Ізіда»). Рух транспорту на цій ділянці дороги буде обмежено.
Адміністрація комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
Відбудеться семінар на тему: “Нове законодавство у сфері управління багатоквартирними будинками і надання комунальних послуг”
Середа, 21 лютого 2018, 13:09
alt22 лютого у сесійній залі міської ради (вул. Гагаріна, 3) відбудеться семінар на тему: “Нове законодавство у сфері управління багатоквартирними будинками і надання комунальних послуг”. Початоко 10.00. Програма семінару.
 
Відбудеться інформаційний марафон «Енергоефективність та відновлювана енергетика на користь громадам. Успішні історії міста Хмельницького»
Середа, 21 лютого 2018, 11:17
alt23 лютого у Хмельницькому відбудеться інформаційний марафон для журналістів з Києва та області, а також західних областей України «Енергоефективність та відновлювана енергетика на користь громадам. Успішні історії міста Хмельницького».
Організатор – Проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», Держенергоефективності спільно з Українським освітнім центром реформ.
Мета – на реальних прикладах продемонструвати успішну співпрацю Проекту USAID, Держенергоефективності та Хмельницької міської влади у підвищенні енергоефективності, використанні альтернативних джерел енергії та реформуванні муніципального енергетичного сектору заради комфорту містян, економії бюджетних коштів та поліпшення кліматичної ситуації. У програмі інформаційного марафону.
 
Запрошуємо хмельничан вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні
Понеділок, 19 лютого 2018, 15:17
alt20 лютого, у зв’язку із 4-ми роковинами розстрілів на Майдані, Україна вшановуватиме пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні.

В цей день о 16.00 у Хмельницькому від пам’ятника «Ангел Скорботи» розпочнеться Марш Героїв, який пройде вулицями Проскурівською, Подільською, Кам’янецькою на майдан Незалежності. Там учасники маршу покладуть квіти до меморіалу загиблим Героям Небесної Сотні та російсько-української війни, а після цього о 17.00 біля пам’ятника Героям Небесної Сотні, що на перехресті вулиць Соборної та Героїв Майдану, відбудеться панахида за загиблими та мітинг. Докладніше тут.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 8 з 125

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02