Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

від 27.01.2011 року № 81 "Про створення координаційної ради об’єднань громадян соціального спрямування, затвердження Положення про неї та втрату чинності рішень виконавчого комітету"
Середа, 02 лютого 2011, 16:02

 

Додаток 2

до рішення виконавчого комітету

від 27.01.2011 р. №81

ПОЛОЖЕННЯ

про координаційну раду обєднань громадян соціального спрямування

1. Рада обєднань громадян соціального спрямування (надалі рада) є консультативно-дорадчим органом, який утворюється з метою сприяння розв”язанню соціальних проблем громадян.

2. У своїй діяльності рада керується Конституцією України та законами України, указами Президента України та актами Кабінету Міністрів України, рішеннями виконавчого комітету та міської ради, а також цим Положенням.

3. У своїй роботі рада взаємодіє з виконавчими органами міської ради, підприємствами, установами, організаціями, комерційними структурами, Фондом соціального захисту інвалідів, громадськими організаціями.

4. Основними завданнями Ради є:

  • сприяння діяльності виконавчих органів міської ради і громадських організацій у вирішенні правових, соціальних питань малозабезпечених верств населення, реабілітації інвалідів;

  • вивчення та аналіз проблем інвалідів і ветеранів;

  • розроблення рекомендацій щодо вдосконалення механізму взаємодії виконавчих органів міської ради з підприємцями, установами та організаціями у галузі забезпечення соціальної захищеності інвалідів і ветеранів;

  • вивчення та аналіз досвіду інших міст та областей з питань вирішення соціальних проблем громадян з метою використання його у своїй роботі.

5. Рада з метою виконання покладених на неї завдань має право:

- вносити пропозиції щодо розподілу коштів міського бюджету для надання фінансової підтримки громадським об’єднанням на здійснення заходів щодо соціальної допомоги вразливим групам населення ;

- забезпечувати можливість використання конкурсного механізму розподілу коштів на впровадження соціальних проектів;

- запитувати в установах і організаціях інформацію, необхідну для своєї роботи;

- утворювати постійні та тимчасові робочі органи (комітети, комісії, експертні групи) відповідно до напрямів роботи ради.

6. До роботи ради та її складу можуть залучатися (за згодою керівників) працівники підприємств, організацій, установ, комерційних структур, виконавчих органів міської ради, спеціалісти в галузі соціального захисту, керівники громадських та благодійних організацій.

7. Раду очолює голова.

Голова ради має заступників, які обираються з числа членів ради за його поданням.

8. Голова ради організовує діяльність ради, скликає та організовує підготовку засідання ради; підписує документи від імені ради; представляє раду у взаємовідносинах з органами виконавчої влади, об'єднаннями громадян, органами місцевого самоврядування, засобами масової інформації.

9. Рада проводить свою діяльність відповідно до затверджених нею планів роботи. Основною формою роботи ради є засідання, які проводяться в міру потреби, але не рідше ніж один раз на квартал.

Засідання ради є правомочним, якщо на ньому присутні не менш як половина її членів.

10. Рішення приймається відкритим голосуванням простою більшістю голосів її членів, присутніх на засіданні. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні.

11. Рішення ради оформляються у вигляді протоколів, рекомендацій та пропозицій, підписаних головою ради.

 

Керуюча справами виконавчого комітету Л.Черевченко



 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02